Olimme lauantaina 2.3. Salon Seudun Kädentaitajien kanssa Helsingissä Käsityömessuilla. Mukaan tarttui monenlaista tavaraa:

Dropsin lankaa kuusi vyyhtiä ja Addin pitsipyöröpuikot. Lanka on ihan pehmeää (50% villaa, 50% alpakkaa)! Punaisesta tulee varmaan iso huivi ja valkoisesta teen ainakin lapaset.

Pappan%20kamera%20038-normal.jpg

10 kappaleen paketti erilaisia pöllö 3D-kuvia kortteja varten, tarjolla olisi ollut myös korkokenkien kuvia ja nyt vähän harmittaa, kun ei tullut niitä ostettua. Ja tietysti sitten paketti korttipohjia, ja syksyn malliin taas uusi jääkaappimagneetti.

Pappan%20kamera%20052-normal.jpg

Tämän vuoden ensimmäinen joululahja ostettu: äitille nukkekodin saunaan vesisaavi. Kierrätyspisteestä löytyi vanha paksu kirja, josta meinaan tehdä korurasian. Paksun pitsin meinaan käyttää koristetyynynpäällisiin. Syksyn messuilta ostin myös palan pellavakangasta ja kukkanappeja, ja niin tein tälläkin kertaa.

Pappan%20kamera%20049-normal.jpg

Tilasin myös Moda-lehden messuilta ja tilaajalahjaksi sai paljon kaikkea kivaa: Luhdan säilytyskorin, Finlaysonin keittiöpyyhkeen, 2 uusinta Moda-lehteä, 2 kerää Teeteen Lumi-lankaa, kangaskassin ja viidet erilaiset puikot.

Pappan%20kamera%20056-normal.jpg